duminică, 15 februarie 2009

cum să-ţi faci droguri acasă

Tigari din musetel, nucsoara pisata, sau chiar sirop de tuse combinat cu bere. Retete pentru un drog disponibile pe internet.
Pe fel de fel de forumuri apar o gramada de "retete", diferite modalitati in care poti experimenta senzatii asemanatoare cu cele ale drogurilor. O comunitate online creata de tineri care impartasesc aceste secrete tuturor. "Ceaiul de musetel se fierbe, apoi pliculetele sunt lasate doua zile la uscat. Apoi faramitezi, rupi plicul iar continutul este pus la fiert pana se face o substanta rosiatica, inchisa la culoare. Se adauga putina faina (foarte putina) si se obtine o pasta. Apoi se pune la uscat din nou si se obtine ceva de genul unei pudre rosii din care se face tigara si gata! Efectele apar dupa cateva tigari fumate".
DOAR una din modalitatile de a obtine starea euforica asemanatoare drogurilor. Reteta e "la liber", pe internet si nimeni nu poate impiedica acest lucru. Din pacate nu e singura. Pana si siropul de tuse pentru copii apare in retetarul consumatorilor de droguri ca fiind ingredient de baza la prepararea combinatiilor ce pot avea efectul drogurilor. "Amestecati sirop de tuse cu o parte egala de bere si beti. Efectul este moleseala si euforie". Medicii explica efectul euforic al aceastei combinatii foarte simplu. "Siropul de tuse de copii contine codeina. La fel si pastilele de codeina pot fi combinate cu alcool si dau aceste stari de euforie", spune Constantin Rosca, seful Unitatii de Primiri Urgente.
LISTA medicamentelor este insa mult mai lunga. Distonocalmul, diazepamul, extraveralul sau fortralul sunt binecunoscute tinerilor ce nu au bani sau se tem sa cumpere droguri. Pana si o pastila de piafen combinata cu alcool poate da stari euforice. "Desi aceste medicamente se elibereaza doar in baza unei retete sunt sigur ca sunt farmacii care dau si fara si pot spune ca din 10 oameni doi chiar primesc", spune Rosca.

6 comentarii:

  1. Super tare blocul dar as dorii sa stiu mai multe detalii despre drogul din musetel...:d id-ul meu este vvvyyyooo

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ca ar fi ceva cu drogul de musetel...ce stari iti provoaca?cam cat trebuie sa consumi si cata faina trebuie sa pui,o lingurita ...doua?

    RăspundețiȘtergere
  3. http://retetededroguri.blogspot.ro
    100%

    RăspundețiȘtergere